Doodle Clay

Doodle Clay voorbeeld werkjes

Voor de Doodle clay heb ik bijna alle voorbeeld werkjes gemaakt die als inspiratie dienen voor onze klanten.

De Doodle klei is een nieuw product waarmee Havo b.v. een nieuwe doelgroep wil aanspreken. Misschien kent u het Doodlen met pen en papier wel tijdens een telefoongesprek of zelfs als echte hobby? Dit kan nu ook in 3d! Omdat het een polymeer klei is dat op 130 graden wordt afgebakken kan je allerlei objecten bekleden zoals: hout, glas en keramiek. Voor dit nieuwe klei concept voor volwassenen heb ik bijna alle inspiratie werkjes gemaakt. Om mensen op gang te helpen hebben we ook filmpjes en stappenplannen gemaakt. 

Nu het concept in de markt is geïntroduceerd leiden we externe mensen op om workshops te gaan geven. Dit is geweldig om te doen en aan mij de schone taak om deze mensen een training te geven en kennis te delen. Naast de workshops ondersteunen wij het product via social media met leuke werkjes en stappenplannen voor de feestdagen of andere gelegenheden zoals de olympische spelen. Daarnaast staan we regelmatig op beurzen waar onze doelgroep is te vinden. Het hoogtepunt tot nu toe is een product presentatie en workshop op een grote creatieve beurs in Frankfurt (Duitsland). Hier heb ik een blog over geschreven. 

Mocht je meer willen weten over dit product dan kan je natuurlijk contact opnemen met mij of Havo b.v. Ik ben werkzaam als freelance klei kunstenaar en grafisch ontwerper voor dit Nederlandse bedrijf en kan heel veel mensen inspireren om mooie dingen te maken met onze producten. Naast de Doodle Clay werkjes in dienst van het concept maak ik zelf ook "vrij werk" met deze klei dit kan je bekijken in mijn portfolio. 

Dus: Met Doodle Clay creëer je de leukste decoratie voor je huis. Wat dacht je van een creatie in de vorm van een huis of een hart? Lijst je creatie in, hang het op en maak je eigen 3D kunstwerk!

Doodle Clay product Havo b.v.

Het Doodle Clay assortiment

Doodle Clay

Maximaal ontspannen met Doodle Clay

Doodle Clay voorbeeld werkjes maken en instructie video's

Fantastisch om zo'n grote bijdrage te leven aan een mooi product! Bezoek www.doodle-clay.com voor mijn informatie en webshop. 

Doodle Clay Doodle Clay
Doodle Clay