Klei goed onderwijs

Martin voor de klas

Muisstil en focus want we gaan wat leuks doen!
Ik zeg er meestal niet bij dat we ook echt dingen gaan leren.

Wanneer kun je iets goed genoeg en zet je de stap. Leren en bestuderen en gewoon doen! Door voor de klas te staan leer ik wat kinderen leuk vinden en wat werkt. Zo heb ik mij gaande weg jaren lang ontwikkeld tot iemand die een klas aan kan zetten.

Oh leuk nog weer iemand die zich met het onderwijs gaat bemoeien...

Of is dit een aanname omdat ik al veel gezien heb. Ik bedoel die onderwijsbeurzen... allemaal prachtig hoor maar mijn hemel wat willen veel mensen iets van onze kinderen en het onderwijssysteem. Vanuit mijn bescheiden en toch best stevige ervaring als vader, workshop docent en talloze trainingen aan volwassenen kan ik wel zeggen dat er nog wat toe te voegen is. Mijn missie is tweeledig, ten eerste kinderen inspireren dat een droom ook echt werkelijkheid kan worden. Ten tweede de kracht van creativiteit van het brein en de handen onder de aandacht brengen. Zelf was ik op school niet van de droge stof en ik snap nog steeds niet waarom ik bepaalde dingen heb moeten leren. Echt zonde van de tijd.

De opgedane ervaring wil ik toepassen in inspiratie aan een ieder die dat leuk vindt. Video's, stappenplannen en zelfs hele spellen. We gaan hele (te)gekke dingen met klei doen.


Klei goed onderwijs