Knuffel ontwerp Damen

In opdracht van de knuffel fabrikant We R Hugs uit Uden. De opdracht was om van de bovenste afbeelding een 3 tal aanzichten te tekenen, de achterkant, voorkant en de zijkant. De scheepsbouwer Damen wil de mascotte die voor hen ontworpen is (niet door mij) als knuffel laten maken. Het ontwerp van deze mascotte was alleen gemaakt in een staande positie, aan mij de taak om het na te tekenen in een zittende houding.

Deze illustraties heeft We-r-Hugs gebruikt om de klant te tonen hoe de knuffel er uit komt te zien. Aan de hand van deze illustraties wordt een proef knuffel gemaakt.

Een hele leuke opdracht, ook omdat ik eens iets na kan tekenen van een bestaand ontwerp. Heb toch nog een klein beetje creativiteit kunnen toepassen in een eenvoudig logotje en met Photoshop de mascotte op één van de schepen van Damen geplaatst.

Toch gaaf dat ik weer een klein steentje heb kunnen bijdragen aan een leuke knuffel die de hele wereld over gaat varen!

Oh en niet geheel onbelangrijk natuurlijk: http://www.knuffelsmaken.nl/knuffels-blog/100-kindervriendelijke-knuffel. Het zou toch wat zijn om een kind blij te maken met een knuffel dat gemaakt is door een kind...

Knuffel ontwerpKnuffel ontwerp presentatie

Knuffel ontwerp Damen Knuffel ontwerp Damen
Knuffel ontwerp Damen