Kunst en unieke geschenken

Op deze pagina leg ik uit wat de mogelijkheden zijn. In de portfolio onderaan deze pagina kunt u voorbeelden van mijn klei creaties bekijken.
Ik maak vrij werk wat u kunt bekijken in mijn kleine fijne studio. Of u kunt mij inschakelen voor een uniek handgemaakt kunstwerk op maat.

Kom gerust eens langs in mijn kleine fijne studio voor een inspirerend gesprek en in het echt zijn de beelden nog veel mooier!


Met mijn kunst wil ik de wereld graag een beetje mooier en vrolijker maken.
Alle creaties zijn uniek en handgemaakt.

Martin Pottjewijd unieke handgemaakte kunst en geschenken.

Dit zijn de mogelijkheden:

Martin Pottjewijd vrij werk gebouwen en andere kunstwerken.

Kastelen, paleizen en oude gebouwen op steen.

Oude gebouwen

Oude gebouwen zijn altijd al een inspiratiebron geweest. Als klein kind bouwde en tekende ik kastelen, paleizen en huizen van lego. Tegenwoordig heb ik de lego ingewisseld voor klei en is grafische vormgeving mijn beroep geworden. Door werk als grafisch vormgever heb ik een strakke en grafische stijl ontwikkeld.

Het zijn fictieve gebouwen die hadden kunnen bestaan. De stenen waarop de gebouwen staan zijn echt en komen uit een voorraad interessante stenen die wachten op het juiste idee of opdracht. Alle kunstwerken zijn te koop en ik nodig u van harte uit om eens te komen kijken.

meer

Martin Pottjewijd Creations maakt unieke handgemaakte geschenken.

Unieke handgemaakte en persoonlijke geschenken.

Unieke geschenken

Een speciale gebeurtenis, jubileum, verjaardag of een andere gelegenheid kan vragen om een uniek geschenk zoals een kunstwerk. Het mooie van een beeld is dat het eeuwigheidswaarde heeft en een belangrijk moment vastlegt. Een persoonlijk cadeau voor een mooi moment is voor mij elke keer weer een ontdekkingstocht. Samen met u als opdrachtgever ga ik brainstormen en schetsen, we praten over de gelegenheid en voor wie het is. Zo ontstaat er een zeer persoonlijke creatie, op maat gemaakt en helemaal uniek!

meer

Martin Pottjewijd unieke serie productie van klei

Serieproductie van handgemaakte klei creaties.

Relatiegeschenk in series

Wilt u iets origineels weggeven als relatiegeschenk? Geef dan een creatie die echt persoonlijk en speciaal is. Kies uit één van mijn ontwerpen of laat een creatie op maat maken!

Omdat het handwerk is en ik het graag bijzonder en leuk wil houden maak ik kleine oplages. We gaan samen brainstormen over het concept/idee en dit ga ik vervolgens uitwerken in een schets. Als de schets akkoord is wordt er een proefmodel van klei gemaakt.meer

Martin Pottjewijd unieke serie productie van klei

Uw logo, mascotte, product en/of dienstverlening in een 3d beeld.

Uw bedrijf in beeld

Heeft u al eens gedacht aan beeld voor uw bedrijf? Uw logo, mascotte, product en/of dienstverlening in een beeld ter promotie van het bedrijf. Een creatie die mensen aantrekt en ervoor zorgt dat een eventueel gesprek makkelijk opgang komt. Je kunt er omheen lopen het aanraken en dus echt ervaren, dit zorgt ervoor dat uw klanten een blijvende herinnering hebben aan uw bedrijf.

Een beeld in uw beursstand of als pronkstuk in de ontvangstruimte. Het kan een creatie zijn die aan de muur kan hangen of een beeld dat kan staan. Er zijn veel mogelijkheden en om u hiervan een goed beeld te geven kunt u mijn portfolio kijken.

 minder

meer

Martin Pottjewijd unieke serie productie van klei

De avonturen van Polly and Mur in een maandelijkse klei cartoon.

Volg Polly and Mur

Volg via Instagram
Volg via Facebook

Voor het Amerikaanse bedrijf Polyform Products maak ik maandelijks een 3D klei-cartoon. Polly and Mur zijn 2 poppetjes die samen avonturen beleven welke zijn toegespitst op de wonderlijke wereld van klei. Het is voor mij een vast concept waarbinnen ik verhaallijnen bedenk en inhaak op actuele zaken.

De cartoon maak ik met de klei-producten van Polyform Products. Dit wordt gebruikt als promotie voor de klei merken. Een hele mooie samenwerking en echt fantastisch om zo'n groot publiek te laten genieten van mijn werk!

 minder

meer

Martin Pottjewijd beeldjes kopen op www.miniatuurshop.nl

Volg het avontuur van Bravehorn en zijn onbevreesde kudde.

Volg het avontuur van Bravehorn

Volg via InstagramVolg via Facebook

De onbevreesde kudde onderleiding van Bravehorn beleeft allerlei leuke en spannende avonturen. Het is een organisch verhaal dat de komende tijd zal gaan ontstaan. Ik beloof je een gegarandeerde glimlach. www.bravehorn.nl


 minder

meer

Wilt u een klei creatie door mij laten maken? Neem contact op.
De mogelijkheden en kosten leg ik duidelijk uit in een offerte op maat.

Kunst en unieke geschenken