Music vibes

Martin Pottjewijd Kleikunst - Music Vibes

Kleikunstwerk van ongeveer 30 cm hoog

Soms krijg je een opdracht waarbij je niet veel anders kunt dan gewoon te maken wat er in je hoofd zit. Een house DJ van “back in the days” wordt 50 jaar, houdt van vinyl, de (spirituele) energie van muziek en heeft een kat. Of ik daar iets voor kon bedenken.

Vroeger werkte ik hele zomervakanties om te kunnen feesten en extra losse componenten voor m’n stereo toren. Net even een betere versterker of een extra paar boxen erbij, want meer is altijd beter vond ik toen. De tijd dat een duo cassettedeck met zoek en vind functie nog ultra cool was. Met dat gevoel in m’n bovenkamer ben ik gaan schetsen en kwam al snel uit op dit kunstwerk. De achterkant van dit werk is eigenlijk het mooist! Al die kabels en altijd te weinig ruimte in het stopcontact. Ik moest me echt inhouden om niet nog meer componenten te kleien en daarom een kleine stekkerdoos gemaakt. Ja je kunt er altijd 1tje extra kleien, maar toch weer hield dat uitgangspunt me tot niet compleet doorschieten in de besproken te besteden uren.

Het apparaatje bovenop de toren is een magisch ding, ik weet zelf niet eens precies wat het doet… wat ik wel weet is dat het is aangesloten op de stereo en de TV. Waarschijnlijk kan je op de televisie zien welke energiegolven in de muziek te vinden zijn. Ik denk zelfs dat de echte essentie van de maker op het scherm naar voren komt. Helaas heb ik het niet kunnen testen vanwege de pittige deadline van deze opdracht. Misschien ook maar beter zo, het idee is immers wonderlijker dan dat het ook echt zo is.

Potverdorie zeg wat heb ik toch een mooi vak!

Quote van de klant:
Jeetje Martin, ik ben echt overdonderd ... Zo ontzettend mooi ... Wow .. en helemaal Dirk-Jan .. helemaal goed aangevoeld .. mijn dank is groot!

Martin Pottjewijd Kleikunst - Music Vibes details

Details

Martin Pottjewijd Kleikunst - Music Vibes maak proces

Tussendoor tijd om te spelen en een echte stereo toren heeft ook een achterkant!

Martin Pottjewijd Kleikunst - Music Vibes gave opdracht!

Lijkt zo'n stolp je ook wel wat? Bekijk de mogelijkheden.

Music vibes Music vibes
Music vibes