Klei stolp

Voor een bijzondere gebeurtenis zoals een jubileum, overwinning, succes of verjaardag een speciaal handgemaakt cadeau.
Deze stolpen zitten propvol persoonlijke elementen en details.

Met mijn kunst wil ik de wereld graag een beetje mooier maken.

Hieronder een aantal voorbeelden.

Persoonlijk geschenk van klei stolp handgemaakt

Martin Pottjewijd unieke handgemaakte klei geschenkenMartin Pottjewijd unieke handgemaakte klei stolpenMartin Pottjewijd unieke handgemaakte klei stolpen

Klei stolp formaten

De prijzen zijn excl 9% btw.

Zo werkt het

Martin Pottjewijd Creations klei stolp

Je ontvangt van mijn een vragenlijst via de e-mail met daarin een aantal vragen. Deze stolpjes maak ik op maat en het is belangrijk dat ik mij goed kan inleven. De stolpjes moeten altijd in mijn atelier worden opgehaald vanwege het grote breuk risico.

Het is handgemaakt en de levertijd is maximaal 1 maand.

Vragenlijst

Via de e-mail ontvang je een vragenlijst zodat ik mij goed in de opdracht kan inleven. Het kan zijn dat ik telefonisch nog aanvullende vragen heb om het werk zo persoonlijk mogelijk te maken. U maakt ook een keuze voor het formaat van de stolp.

Schetsen

Schets maken op papier om de richting te bepalen. Het kan ook zijn dat ik met klei een schets maak, dat hangt af van het creatieve proces dat elke keer weer anders is.

Kleien

De schets heeft de denkrichting bepaald en het is tijd om te gaan kleien! Ik kan foto's van het maak proces sturen via de app. Mocht er iets zijn dat u echt niet mooi vindt dan is dit het moment om nog samen te bepalen wat het dan wel moet zijn.

Ophalen

De stolp is klaar en kan opgehaald worden. Een bezoekje aan mijn atelier is de moeite waard, er meestal een project waar ik mee bezig ben en er is veel te zien. Het is aan jou of je een paar minuten blijft of wat langer blijft hangen.

De stolp overhandigen

Het moment is aangebroken. De stolp in het doosje waar ik van alles op heb geschreven, getekend en stickers op heb geplakt voorzien van jouw inpakpapiertje wordt overhandigd! Als je wil maak een foto zodat ik het moment ook kan meebeleven.

Wilt je zo'n klei creatie in een stolp door mij laten maken? Neem contact op.

Klei stolp