Creall Raket

Raket van Creall klei

Eigenlijk maakt onze dochter alles en ik slechts de foto's. ;-) 

Voor het Nationale Onderwijs Congres 2019 heb ik met de klei van Creall een raket gemaakt. Het onderwerp van dit congres wat het onderwijs van de toekomst met als spreker o.a. André Kuipers. Tijdens dit congres hebben we docenten uit het basis onderwijs verteld over de mogelijkheden van onze klei. Hoe kan klei in de klas ingezet worden en waarom het belangrijk is voor de ontwikkeling van het kinderbrein. 

Op zo'n congres moet je opvallen door positief de aandacht op te eisen. Inspiratie geven met een goed verhaal is voor mij de beste manier om de klei in de klas te krijgen. Leren met je handen is het motto van Creall. De wereld wordt in een hoog tempo digitaal en daarom is het verhaal met je handen leren heel belangrijk! Van een idee in je hoofd naar het maken van klei. Hier gaan veel leer- en denkprocessen achter schuil. 

Het onderwijs is een prachtige wereld met mensen die aan de slag willen. Door docenten te inspireren krijgen sommige kinderen net dat extra zetje om voor het creatieve vak te kiezen. Bovendien is werken met klei ontspannend. 

Martin Pottjewijd Raket Onderwijs congres Creall

Ik wacht nog op de foto's van de raket bij André Kuipers thuis. Mijn doel was om deze raket bij hem te krijgen omdat hij heeft gesproken tijdens het congres. En ja als je dan een raket maakt dan moet ie ook naar hem toe. 

Onderwijs congres 2019

Ik ben gemaakt om beurzen te draaien. Iedereen aan de klei !

Creall Raket Creall Raket
Creall Raket