Klei cadeau Nicolle

Klei afscheidscadeau Nicolle

Handgemaakt persoonlijk afscheidscadeau van marketing collega.

Namens de marketing afdeling van Havo b.v. in Ermelo heb ik dit persoonlijke klei cadeau gemaakt. Nicolle was een hele leuk collega en we hebben met veel plezier samengewerkt. Nicolle zat bij ons op haar plek, maar heeft een nog mooiere werkplek gevonden. Ze heeft een passie voor dieren en in het speciaal katten en honden. Haar bedrijfje de Katten Barber heeft haar gebracht bij een bedrijf dat voeding maakt voor huisdieren. Jammer voor Havo maar zo gaaf voor haar! Toen ik gevraagd werd om iets leuk te maken was het ook wel duidelijk dat het iets met katten en de producten van Havo moest worden.

Deze stolp zit propvol met waar Nicolle van houdt. Bijzondere aan deze klus is dat Nicolle mijn werk heeft overgenomen toen ik heel ziek was. Ze heeft met verve mijn werkzaamheden overgenomen en mij ondersteund tijdens de re-integratie. Met een flinke traan en een lach van de mooie momenten heb ik dit gemaakt. Nicolle we will meet again!

Het witte poesje heb ik niet vastgelijmd en kan ergens los neergezet worden. De kleistaafjes met wiebel oogjes is een knipoog naar de klei en de wiebel oogjes oorlog die we gevoerd hebben. Normaal werk ik helemaal binnen de stolp, maar voor Nicolle kon ik niet anders dan het water van mijn rots in de branding over het hout laten heen stromen. 

Klei cadeau klei kunstenaar

Foto's van alle zijden.

Klei cadeau klei kunstenaar

Details heel veel details.

Klei kunst details

Het losse poesje, de wiebel oogjes en nog veel meer kleurrijke eigenschappen van Nicolle.

Klei cadeau Nicolle Klei cadeau Nicolle
Klei cadeau Nicolle